• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header04.jpg
  • header05.jpg

Corona virus - Update

21 april 2020...

Hallo zwemmers en begeleiders van USSV,

Jullie hebben vast en zeker, net als wij van het bestuur, dinsdagavond 21 april gekeken naar de persconferentie van onze premier Rutte. Wij hadden zo gehoopt dat we het zwemmen weer zouden kunnen hervatten, maar het is onmogelijk.
Sporten in groepsverband in binnen accommodaties is niet mogelijk tot in ieder geval 19 mei 2020.

Het zwembad blijft gesloten en dus kunnen wij ook niet zwemmen.

We zullen dus moeten afwachten tot het kabinet soepeler maatregelen afkondigt en wij op een veilige manier weer met elkaar kunnen zwemmen. Het vraagt nogmaals om ons aller geduld.





Corona virus - Update

01 april 2020...

Hallo allemaal,

Het kabinet heeft de termijn van de aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd.
Dat betekent helaas ook voor het zwemmen van USSV, dat dit GEEN DOORGANG kan vinden en we dus in ieder geval tot 28 april NIET zwemmen!

Stay safe and stay home ...
Blijf veilig en thuis en houd je aan de maatregelen ... we zien je graag weer na deze spannende tijd terug bij het zwemmen.

Groetjes, ook namens het bestuur,

Karin

Corona virus - Update

15 maart 2020...

Hallo allemaal,

Zoals jullie allemaal gehoord zullen hebben, heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.
Sportclubs moeten t/m 6 april 2020 hun activiteiten stopzetten!

Dat betekent helaas ook voor het zwemmen van USSV, dat dit GEEN DOORGANG kan vinden en we dus in ieder geval tot 6 april NIET zwemmen!

Ik hoop dat dit duidelijk genoeg voor je is en we zien je graag weer na deze spannende tijd terug bij het zwemmen...

Groetjes, ook namens het bestuur,

Karin

Corona virus

14 maart 2020...

Beste zwemmers van USSV,

Het Coronavirus grijpt steeds verder om zich heen en overal worden maatregelen genomen om de verspreiding in te perken.
Wij hebben ervoor gekozen om, voorlopig, in het doelgroepenbad en het wedstrijdbad te blijven zwemmen met deelnemers die geen klachten hebben.
Ben je verkouden, heb je koorts of moet je hoesten: blijf dan thuis!

Zie de afbeelding hieronder

Het chloor en de hoge temperatuur zorgt ervoor dat dit een minimale besmetting activiteit is…

We zwemmen echter NIET MEER IN HET RECREATIEBAD! De zwemtijden zijn dan dus aangepast van 10.00 uur - 11.00 uur. Ook het gezamenlijk drinken komt hiermee te vervallen.

Houd alsjeblieft de site en je mail in de gaten, want daar komt steeds een update als er iets aan de situatie verandert!

Meer informatie via de volgende links:


Karin

 

Zwemwedstrijd van GJVW in Vlaardingen

9 november 2019...

Vandaag de laatste zwemwedstrijd van het jaar. De laatste maal een kans op een PR, de laatste keer dit jaar samen met het team op stap en samen genieten met elkaar en de deelnemers van de andere verenigingen en, natuurlijk, van de wedstrijd. In zwembad de Kulk in Vlaardingen was er die middag een volle tribune en zelfs tv Rijnmond was aanwezig. Het werd een feestje! Voor USSV gingen Tristan, Corina, Carola, Anja, Christiaan, Anuschka, Aart, Coen, Saskia, Patrick en Deborah te water. Vanaf de kant was er de begeleiding van Karin, Myriam, Bert en Erik en natuurlijk nog onze huisfotograaf Jan-Willem.

Het werden spannende wedstrijden maar er was ook verassend bezoek vanuit dierentuin Blijdorp. Een viertal exotische dieren nam deel aan de estafette race en werden na de race uitgeput aangetroffen op de rand van het zwembad. Vorig jaar was een topjaar met de eerste plaats maar na een aantal spannende wedstrijddagen heeft team USSV dit jaar een knappe 3e plaats overall behaald. En de verschillen in de top 3 waren klein, het scheelde niet veel.

Dit belooft wat voor de Special Olympics volgend jaar. Moet er natuurlijk wel even flink getraind worden ;-) Ter afsluiting van de dag en seizoen was er het traditionele etentje bij de Hofnar. Ik kan er dit van zeggen: de soep was zout maar de stemming was top. Het was een fijn seizoen, deelnemers, begeleiders, ouders en familie dank voor jullie inzet en tot volgend jaar!

Bert.

  

 

 

“Sponsor USSV mbv SponsorKliks !