• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header04.jpg
  • header05.jpg

24 maart 2018...

Klik hier voor alle foto's

Op een mooie voorjaarsdag vond de heuglijke opening plaats van het nieuwe zwemwedstrijdjaar van de competitie Zuid Holland-Amsterdam-Utrecht.

Deze zaterdag 24 maart 2018 werd feestelijk opgeluisterd door een gezellige kermis op het parkeerterrein rondom Zwembad De Windas in Bergschenhoek. Reeds geheel relaxed door het rustgevende inkleuren van vrolijke paas-kleurplaten liet de Utrechtse delegatie zich echter niet door het gedruis buiten verleiden en begon voortvarend aan de eerste wedstrijd. Onze groep, bestaande uit Aart, Alexander, Anja, Carola, Christiaan, Coen, Corina, Deborah, Frans, Hosanna, Margje, Patrick, René, Saskia en Tristan en begeleid door Karin, Myriam, Victor en Erik, verdiende zo weer veel eremetaal.

Dit resulteerde uiteindelijk in een zeer knappe tweede plaats overall. Naar verluid speelde een uit de hand gelopen weddenschap over het zich laten kaalscheren bij het behalen van een gouden medaille ook een positieve rol voor tenminste 1 van ons... Na de late afloop ging een deel van USSV nog naar de Burger King waar gezellig werd gegeten.

De softijsmachine bleek kapot, maar gelukkig bood de aanpalende Mac uitkomst voor een welverdiend ijsje ter afsluiting van een bijzonder leuke dag.

Groetjes, Erik.

“Sponsor USSV mbv SponsorKliks !