• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header04.jpg
  • header05.jpg

10 november 2018...

Afgelopen zaterdag 10 november was er de traditionele afsluiting van een lang maar super tof zwemseizoen bij vereniging GJVW in Schiedam. Misschien door het afsluitend etentje in het vooruitzicht was iedereen super gemotiveerd . Het werd een pittige competitie die middag waarbij het team voor die dag, bestaande uit : Aart, Anja, Carola, Christiaan, Coen, Corina, Frans, Margje, Patrick, Saskia en Tristan, alles gegeven hebben. Ook Erik en Bert zwommen de estafette van de begeleiders flink aangemoedigd door het hele team. Waarschijnlijk hierdoor wonnen ze zelfs de eerste prijs! Een prestatie op zich natuurlijk maar er was nog een verassing: Tristan won dit jaar de prijs van deelnemer die zijn tijden het meest verbeterd heeft. Volgens mij is hij deze zomer op trainingskamp geweest maar Tristan, we zijn super trots op je, een geweldige prestatie!

Maar de grootste verrassing kwam bij de prijsuitreiking aan het eind van de middag. USSV is namelijk de winnaar van de totale competitie 2018! Een topprestatie! En wat smaakte het eten extra zoet na het behalen van die eerste prijs! Het afsluitende etentje vond dit jaar plaats bij eetcafe de Hofnar te Vlaardingen.

Met een volle buik en de eerste prijs in de tas kwamen iedereen tevreden aan in Utrecht. Tot slot iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan dit supermooie zwemseizoen. Supporters, zwemmers, familie en begeleiders, het was echt een top team prestatie.

Benieuwd naar hoe een wedstrijddag eruit ziet? Van deze mooie wedstrijddag is door RTV-Rijnmond nog een sfeerimpressie gemaakt, klik hier voor de link naar de reportage.
Cheers, Bert

“Sponsor USSV mbv SponsorKliks !