• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header04.jpg
  • header05.jpg

30 maart 2019...

<b>Klik hier voor alle foto's</b>

De eerste regionale zwemwedstrijd van het seizoen 2019 had volgens planning in Bergschenhoek zullen plaatsvinden.

Loslatende tegeltjes noopten de organiserende vereniging De Watervogels om een stuk noordelijker uit te wijken naar Noordwijk, waar zwembad BinnenZee in het zonlicht lag te baden te midden van de narcissen- en tulpenvelden onder aan de met witgestucte villa's bekroonde duintoppen. Van onze club namen weliswaar slechts acht wedstrijdzwemmers deel: Anja, Carola, Christiaan, Corina, Frans, René, Saskia en Tristan, maar zij werden bijgestaan door de meegereisde ploeggenoten Aart, Coen, Hosanna en Patrick plus op de tribune ook nog Melanie. Als begeleiding gingen mee Bert, Erik, Karin en (na vele tropenmaanden) gelukkig ook weer Myriam.

Er was besloten om ondanks de kleine groep toch aan zoveel mogelijk onderdelen mee te doen, zodat onze acht atleten ieder maar liefst vier of vijf keer in actie mochten komen! En dat inclusief op de zware nummers, zoals de 50 meter rug-, school-, en vrije slag, de 75 meter wisselslag als ook de vlinderslag. In wat de pauze had kunnen zijn - normaal gesproken een kwartiertje broodnodige ontspanning tussen de races door - kwam daar bovendien nog de inmiddels traditionele en vermakelijke bad-eend-estafette bij... Des te knapper was het resultaat: bij het vallen van de avond bleek USSV een verdienstelijke tweede plaats overall veroverd te hebben, echt héél goed gedaan!

Geen wonder dat de meerderheid vervolgens instemde met het plan om samen gezellig uit eten te gaan in het leuke Pannenkoekenhuisje aan de strandboulevard, waar de lekkere ronde deegwaren zich goed lieten smaken. :-) Een prima einde van een mooie en zeer geslaagde dag met fijne mensen - wat wil je nog meer!

Tot gauw weer, Erik

“Sponsor USSV mbv SponsorKliks !