• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header04.jpg
  • header05.jpg

9 november 2019...

Vandaag de laatste zwemwedstrijd van het jaar. De laatste maal een kans op een PR, de laatste keer dit jaar samen met het team op stap en samen genieten met elkaar en de deelnemers van de andere verenigingen en, natuurlijk, van de wedstrijd. In zwembad de Kulk in Vlaardingen was er die middag een volle tribune en zelfs tv Rijnmond was aanwezig. Het werd een feestje! Voor USSV gingen Tristan, Corina, Carola, Anja, Christiaan, Anuschka, Aart, Coen, Saskia, Patrick en Deborah te water. Vanaf de kant was er de begeleiding van Karin, Myriam, Bert en Erik en natuurlijk nog onze huisfotograaf Jan-Willem.

Het werden spannende wedstrijden maar er was ook verassend bezoek vanuit dierentuin Blijdorp. Een viertal exotische dieren nam deel aan de estafette race en werden na de race uitgeput aangetroffen op de rand van het zwembad. Vorig jaar was een topjaar met de eerste plaats maar na een aantal spannende wedstrijddagen heeft team USSV dit jaar een knappe 3e plaats overall behaald. En de verschillen in de top 3 waren klein, het scheelde niet veel.

Dit belooft wat voor de Special Olympics volgend jaar. Moet er natuurlijk wel even flink getraind worden ;-) Ter afsluiting van de dag en seizoen was er het traditionele etentje bij de Hofnar. Ik kan er dit van zeggen: de soep was zout maar de stemming was top. Het was een fijn seizoen, deelnemers, begeleiders, ouders en familie dank voor jullie inzet en tot volgend jaar!

Bert.

  

 

 

“Sponsor USSV mbv SponsorKliks !